“Fazz Dah Pregnant Berapa Bulan?”-Ini Respond Fattah Amin Bila Orang Tanya Tentang Kehamilan Isteri

Manja betul Fazura apabila berada di sisi suami tercinta,Fattah Amin. Ke mana sahaja mereka pergi pasti akan ada mata yang memandang dan merekod kemesraan dan kebahagiaan mereka yang tidak boleh di sorok lagi.

 

 

Walaupun sudah terbang ke Jakarta dan benua Eropah untuk berbulan madu, pulang ke tanah air,mereka menyatakan bulan madu mereka akan terus menerus sehingga sampai bila pun.Sweet betulkan pasangan popular ini.

 

Biasalah bila dah jadi popular,soalan yang akan selalu di tanya ramai orang ialah bila nak kahwin. Lepas dah kahwin akan ada lagi soalan dah berapa bulan pregnant atau bila nak dapat baby?

 

Makanya Fazura dan Fattah pun selalu menerima soalan sebegitu dari orang sekeliling. Seperti dalam rakaman video ini, mereka berdua di lihat sedang berbual dengan seseorang dan orang itu pun bertanya sudah berapa bulan ( merujuk kepada berapa bulan dah mengandung).

 

 

Nampak terkejut betul Fazz mendengar soalan itu lalu dengan suara manja dia mengadu kepada Fattah,“Bangg tengok nie dorang tanya lagi”. Lalu Fattah pun menjawab “Hei,berani tanya isteri saya macam tu”.Korang boleh tengok rakamannya di sini :

 

semoga kekal bahagia…..dapat baby pun mesti comel baby korang”

“doalah supaya bahagia..tak maulah pas kawin gaduh2,x sampais etahun cerai saling musuh….kan?”

“korang bahagia peminat pun bahagia..tpi orang ramai xyah lak asak…….dapat baby lambat ke cepat tu kan kerja Tuhan”

Sumber : kisahdunia